Oplossingen voor netcongestie als showstopper bij de bouw van (flex)woningen

22 oktober

10:00-10:45 Het verplaatsbare straatje, Dreijenplein 4, Wageningen

Inschrijven/Aanmelden

De drukte op het stroomnet neemt toe en de netbeheerders werken hard aan netverzwaring. Dat kost echter de nodige jaren. In tijden van grote woningtekorten is dat uiterst ongewenst.  In deze bijeenkomst bij het ‘het Straatje erbij’ laten we zien wat er wèl kan. Met voorbeelden hoe in de praktijk problemen met netcongestie omzeild zijn. En waar netcongestie geen showstopper is voor woningbouw in het algemeen en tijdelijke, verplaatsbare flexwoningen in het bijzonder.

Voor wie?

Het webinar richt zich op ambtenaren, bouwers, netbeheerders, opdrachtgevers en andere partijen die oplossingen zoeken voor netcongestie in woningbouwprojecten en in het bijzonder met flexwoningen.

Wat levert deelname jou op?

Deelname laat je zien hoe je problemen met netcongestie bij (flex)woningbouwproject kunt oplossen.

Deelname online of op locatie

Je kunt kiezen voor deelname aan dit webinar op locatie in Wageningen of voor het online volgen ervan. Ga je naar ‘het straatje’ in Wageningen? Meld je dan ook aan op De Gelderse woonmaand (22 oktober, ‘Onmogelijkheden ombouwen’).

Programma

Tijdens het live webinar behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Introductie: wat is netcongestie?
  • Oplossingen uit praktijkvoorbeelden HomeFlex en Kleissen Bouwmanagement
  • Te verwachten oplossingen van provincie en ministerie

M.m.v. Frank Wassenberg en Dirk Weulen Kranenberg (Platform31); Herro Zoutendijk (HomeFlex); Thijs Grootte Bromhaar en Joost Jansen (Kleissen Bouwmanagement), Ron Stevens (ministerie van VRO)

 

Contact

Frank Wassenberg 06 57 94 35 92 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan